Aluflokk Bottartók

Az ALUFLOKK termékeket egy magyar kisvállalkozás készíti, saját tervek alapján.

A bottartók és kereszttartók anyaga öntött alumínium. Az öntéstechnológiából adódóan, a termékek mérethűek, masszívak és strapabíróak. A speciális bevonat újdonságnak számít, megvédi a legdrágább botot is a sérülésektől. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy ezek a termékek a prémium kategóriát képviselik.

 A gyártó hosszú távú garanciát vállal termékeire!

AF4

AF4 bottartófej: Finom pickeres és matchbotos horgászathoz lett kitalálva. 215 mm széles, megfelelően mély hornyokat kapott, melyekben megtalálható a zsinórvezető is.  A menete rozsdamentes acél, amelyet beleöntöttek a bottartóba, ezen van a rögzítő kontraanya. Mint minden bottartón, ezen is speciális bevonat védi a botokat.

AF8

Ez a cápa meghozza a kedvét és szerencséjét minden olyan kezdő pecásnak, aki apával, nagyapával indul horgászni. Egyszerűsége miatt nagy kedvenc. Masszív, strapabíró, a bevonat védi a botot, a kontraanya meggátolja a fej elfordulását.

AF9

Az egyik legsikeresebb bottartó fej az ALUFLOKK kínálatában. 350mm széles, szimmetrikus kiképzést kapott. A versenyhorgászatban használják leginkább, ezzel horgászott a hollandiai feeder vb-n a MAGYAR, a SZLOVÁK és a FRANCIA csapat is. Bársonyos bevonat, rozsdamentes csavar és rögzítőanya teszi komfortossá a horgászatot.

AF10

Hátsó és első bottartó is egyben. Nagyon kényelmes nyéltartóként, megfelelően széles, megbízható. Van benne zsinórvezető horony, amely lehetővé teszi a „régi” kapásjelzős horgászatot is. A bevonat védi a botot, a rozsdamentes kontraanya rögzíti a bottartót.

AF11

A tervezéskor nagyon sok versenyhorgász véleményét meghallgatta a gyártó. Igény volt arra, hogy ne csak egy funkció legyen a bottartón. A 350mm széles fej egyik fele bordás, úgynevezett keszeges részt kapott. Finom horgászatra, akár matchbotosra is alkalmas. A másik fele már kemény, pontyos, methodos pecát tesz lehetővé. Nincs az a hal, amely levenné a botot erről a bottartóról, mert a visszahajló rész ezt megakadályozza.  Szélessége miatt akár kettő bot is kényelmesen elfér rajta. Természetesen a rozsdamentes csavar és a rögzítőanya is megtalálható a bottartón.

AF12

A methodos pontyozás megoldása lehet ez a praktikus fej. A sima részén szabadon lehet a botot elhelyezni. Kapáskor a visszahajló rész megakadályozza, hogy a hal lerántsa a botot. Mint minden bottartónál, ennél is kompatibilis a beleöntött rozsdamentes csavar és a kontraanya.

AF13

A visszajelzések, és tapasztalatok alapján készült ez a bottartó fej. A szélessége miatt  több botelhelyezési poziciót tesz lehetővé. Zsinórvezető hornyai segítik  a zsinór szabad futását. A spéci bevonat, a rozsdamentes csavar és anya ugyanúgy tartozéka ennek a bottartónak is.